April – svetski mesec pejzažne arhitekture (2)

UDRUŽENjE PEJZAŽNIH ARHITEKATA SRBIJE NA 18. MEĐUNARODNOM SAJMU EKOLOGIJE U BUDVI POVODOM OBELEŽAVANjA “SVETSKOG MESECA PEJZAŽNE ARHITEKTURE“

Na 18. Međunarodnom sajmu ekologije koji je od 19-21.04.2012. održan u Budvi, Udruženje pejzažnih arhitekata Srbije se predstavilo izložbom radova sa IV međunarodnog salona pejzažne arhitekture, održanog u novembru mesecu 2011.godine , u Galeriji nauke i tehnike Srpske akademije nauka i umetnosti.

Sajamski nastup, bio je upotpunjen i u pres sali Jadranskog sajma, predstavljanjem rada ovog strukovnog udruženja u protekle četiri godine (2008-2012.),o čemu je govorila Anđelka Jevtović, dipl. inž. pejz. arh. predsednica UPAS .
Odlazak predstavnika UPAS-e, u Crnu Goru bio je i prilika za razmenu iskustava sa kolegama , koji su prošle godine osnovali nacionalno udruženje pejzažnih arhitekata.
Predstavljanjem rada UPAS-e dali smo doprinos afirmisanju struke, u cilju obeležavanja Svetskog meseca pejzažne arhitekture. Pejzažne arhitekte iz Budve, Herceg Novog i Podgorice pokazale su veliko interesovanje za izložene radove kao i održanu prezentaciju i izrazile želju za intenzivniju saradnju oba Udruženja.

Budva_01Budva_02Budva_03Budva_04