Projektovanje i upravljanje zelenim radnim prostorima

Savet zelene gradnje Srbije Vas ovom prilikom obaveštava o organizaciji predavanja iz kategorije Obrazovnog programa Saveta zelene gradnje Srbije pod nazivom,

Projektovanje i upravljanje zelenim radnim prostorima – Creating and Managing Greener Workspaces

Kako stvoriti zeleni radni prostor i kako njime upravljati?

Efikasnost zaposlenih ključni je resurs svakog biznisa i ne može se unaprediti bez stvaranja stimulativnog i zdravog radnog okruzenja – saznajte zašto, i naučite kako to da učinite!

Ovo je možda najaktuelnija tema u zelenoj gradnji i fokus je brojnih delatnosti – projektovanje, uređenje, opremanje, unapređenje postojećih prostora, investiranje, razvoj poslovanja, upravljanje objektima, itd.

Radionica o zelenim radnim prostorima deo je međunarodne obrazovne platforme Evropske mreze zelene gradnje i kao takva, odrzava se već u 15 zemalja Evrope.

Radionicu vodi g-din Boris Popovski, sertifikovan trener u oblastima komunikacije, javnih nastupa i razvoja malih i srednjih preduzeća.

Predavanje Projektovanje i upravljanje zelenim radnim prostorima – Creating and Managing Greener Workspaces, ulazi u ukupno bodovanje za sticanje sertifikata Zelenog profesionalca Saveta.

Radionica će biti održana u četvrtak, 12. juna 2014. godine. Za više detalja posetite sajt Saveta zelene gradnje Srbije:

http://www.serbiagbc.org/rs/edukacija/75/Stvaranje-i-upravljanje-zelenim-radnim-prostorom/

Srdačan pozdrav.

Kancelarija Saveta zelene gradnje Srbije

Serbia GBC

Vojvode Stepe 318

Tel: 011/246-55-87

Fax: 011/398-24-77

www.serbiagbc.org

altaltalt