Poziv za učešće u A Design Award Takmičenju

A’ Design Award & Competition je vodeće međunarodno godišnje takmičenje u dizajnu. The A’ Design Priznanja su podeljena na veliki broj oblasti, kako bi predstavili što više dizajnera iz celog sveta i iz što više disciplina. Radovi prijavljeni na takmičenje će biti revidirani od strane anonimnog žirija sastavljenog od iskusnih akademika, uvaženih novinara i profesionalaca.

A’ Design Award & Competition nudi slavu, prestiž, publicitet i međunarodna priznanja svim Pobednicima ovog takmičenja, kroz A’ Design Nagradu koja se daje u čast pobedničkog dizajna.

A’ Design Nagrada je sveobuhvatan komplet za nagrađeni dizajn. A’ Design Nagrada uključuje: međunarodni sertifikat za dizajn u metalnom ramu, pozivnicu za ekskluzivno gala veče u Italiji, online + offline izložba nagrađenih radova, A2 poster nagrađenog rada, godišnju publikacija najboljih radova u tvrdom povezu, specijalni 3D trofej u luksuznoj crnoj kutiji, prevod rada na dvadeset i vise jezika, kako bi zaista dopreli do međunarodne publike, ekskluzivni intervju sa pobednikom, pripremu za stampu i distribucija, licencu za upotrebu A’ Design Nagrada Logoa u daljem radu, promociju pobedničkih radova u stotinama drugih publikacija, pojavljivanje u medijima, uključivanje u „World Design Rankings“ listu, takođe i pristup daljem marketingu i PR-u.

A’ Design Nagrada & Takmičenje je ustanovljeno kako bi se promovisao i prepoznao najbolji dizajn u svim zemljama i u svim disciplinama. Glavni cilj ovog takmičenja je stvaranje globalne svesti o dobroj praksi i principima, isticanjem najboljeg dizajna u svim zemlja i svim oblastima. Krajnji cilj A’ Design Nagrada je da podstakne dizajnere in brendove širom sveta, da stvaraju superiorne prozvode i projekte koji će koristiti društvu.

A’ Design Nagrada & Takmičenje ima filantropski cilj, da unapredi društvo pomeranjem granica nauke, dizajna, kreativnosti i tehnologije. A’ Design Nagrada & Takmičenje ima za cilj kreiranje podsticaja i programa koji bi podstakli i nagradili kreativnost, originalnost u svim industrijskim sektorima. Logo A’ Design Pobednika koji dobijaju pobednički dizajni, simbolizuje originalan, funkcionalan i efikasan dizajn koji čini svet boljim mestom.

Svake godine, A’ Design Nagrada se dodeljuje radovima koji se fokusiraju na inovaciji, tehnologiji, dizajnu i kreativnosti. Sve prijave se prihvataju do 28. Februara a rezultati se objavljuju do 15. Aprila tekuće godine. Dizajneri širom sveta se pozivaju da učestvuju sa svojim najboljim radovima, projektima i proizvodima. Radovi se prihvataju pod uslovom da su dizajnirani u poslednjih 10 godina.

Pogledaj više o A’ Design Awards
Pogledaj A’ Design Award Presentaciju: http://www.designaward.com
Detaljna prezentacija A Design Awards: http://www.whatisadesignaward.com
Poretraži pobedničke radove: http://www.awardeddesigns.com
Press-Kits pobedničkih radova i projekata: http://www.press-kit.org
Pročitaj intervijue sa dizajnerima koji su osvojili nagrade: http://www.design-interviews.com
Uključi se u A Design award takmičenje: http://www.adesignaward.com/registration.php
Otkrij najbolje svetske dizajnere: http://www.worlddesignrankings.com
Download A’ Design Award Logo & Editorial Images: https://www.adesignaward.com/downloads.html