Konferencija „Ka net zero gradnji“ – Beograd, 27.09.2017.

Obaveštavamo vas da će se stručna konferencija „Ka net zero gradnji“  održati u sredu 27. septembra od 10 do 14 časova u Svečanoj Sali (sala 200) Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Od organizatora konferencije „Ka net zero gradnji“ prosleđujemo pozivno pismo:

Poštovani,

WORLD GREEN BUILDING WEEK (SVETSKA NEDELJA ZELENE GRADNJE) je godišnji tematski događaj koji se održava širom sveta u organizaciji WorldGBC (Svetski savet zelene gradnje). Ovogodišnja tema je #OurHeroIsZero (Nula je naš heroj). Naše zgrade treba da budu naši heroji u borbi sa klimatskim promenama.

SrbGBC – Savet zelene gradnje Srbije, kao nacionalna članica WorldGBC, ovaj događaj obeležava organizovanjem stručne konferencije „Ka net zero gradnji“. Cilj je da se istakne potreba za zelenom gradnjom, usmeravajući nas na korake koje treba preduzeti u građevinarstvu kako bi smo poboljšali kvalitet života naše zajednice i sprečili dalje klimatske promene.

Konferencija će se održati u Svečanoj sali (sala 200) Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, domaćina i člana Saveta Zelene gradnje Srbije, u sredu 27. septembra od 10 do 14 časova. Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 73/II.

Na konferenciji će govoriti eminenti stručnjaci koji se zalažu za zelenu gradnju, u prisustvu predstavnika resornih institucija, stručne javnosti, studenata i medija.

Više o konferenciji možete naći u Programu iz priloga ovog mejla.

Ulaz na konferenciju je slobodan, a broj mesta ograničen.

Ljubazno Vas molimo da svoje i prisustvo kolega Vaše organizacije potvrdite putem mejla na info@serbiagbc.rs , najkasnije do četvrtka 21. septembra, kako bi smo osigurali mesto za Vas.

Radujemo se tome što ćemo Vas videti na našem događaju.

Srdačan pozdrav,
Dragana
Savet zelene gradnje Srbije

Program konferencije:
https://serbiagbc.rs/wp-content/uploads/2017/09/PROGRAM-FINALSRB-724×1024.jpg