Kongres SAEE / Održiva arhitektura / Energetska efikasnost (6-7.10.2018)

Drugi međunarodni kongres ODRŽIVA ARHITEKTURA –ENERGETSKA EFIKASNOST održaće se 6. i 7. oktobra 2018. godine u Jugoslovenskoj kinoteci, sa ciljem da se šire afirmiše jedna od najznačajnijih tema savremene arhitekture – održivost i energetska efikasnost.
Organizatori Kongresa su Magazin za eko arhitekturu i kulturu Eko kuća, Udruženje Ekokultplus i Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu, sa suorganizatorima arhitektonskim fakultetima iz Podgorice i Zagreba.
Kongres je prilika da se kroz izložbu u holu Jugoslovenske kinoteke predstave vodeće inostrane i domaće kompanije koje će ujedno imati mogućnost da upoznaju učesnike kongresa, posetioce izložbi i učesnike radionica, arhitekte, stručnjake iz tangencijalnih oblasti, studente i doktorante, kao i širu javnost preko prisutnih medija, sa najnovijim materijalima, proizvodima, sistemima građenja, savremenim tehnologijama, elementima, uređajima, aparatima i sistemima i opremom u enterijeru.

10 PREDAVAČA IZ 10 ZEMALJA…

 

 

 

 

Kroz predavanja i izložbu svojih projekata, 10 eminentnih arhitekata, stručnjaka iz ove oblasti iz 10 zemalja sveta, kroz umetnički, autorski i naučni pristup preneće svoja iskustva i znanja i prikazati recentne projekte arhitektima, urbanistima, projektantima, inženjerima iz različitih oblasti, kao i studentima odgovarajućih fakulteta.


Ova velika manifestacija sa pratećim programima predstavlja doprinos afirmaciji održive i energetski efikasne arhitekture, koje su ključne reči ovog kongresa i predstavljaju putokaz ka kreativnim i zelenim tehnologijama, otvaraju nove vizije budućnosti i grade sadašnjost na održim osnovama u svakom smislu.

Zvanični sajt kongresa je www.congress-saee.com i na njemu možete pronaći detaljne informacije o programu i predavačima.