Ja nam ve? obezbedio komp. Hihihi

Iskoristio prekju?e ?eli?evu posetu i prezentaciju Nacionalne strategije odr�ivog razvoja na faksu.

Ipak, presudno za mene je bilo dekanovo, po meni malko arogantno, ali u svakom slu?aju neprimereno ignorisanje svega drugog osim �umarstva. Posledica je bila da su nam se i gosti obra?ali kao da svi studiramo �umarstvo, a i teme su uglavnom bile primerene �umarstvu i obradi drveta. Mislim, nije problem da se bavimo svim tim temama i na takav na?in, i svakako da oni mogu da ostvare ve?e ekonomske benefite bave?i se ekolo�kim projektima od nas, ipak sa druge strane mi se mnogo vi�e bavimo
ekolo�kom sve�?u kroz ''proizvode svoje struke'', a svest je valjda osnova svakog rada. Ako nastave ovako predla�em da osnujemo neku
ZELENU GERILU poput onih u Londonu (valjda?) pa da ozelenjavamo na silu!

Mo�da neka zelena
BRIGA-DA!

Bilo kako bilo od dekana sam izvukao javno obe?anje za ra?unar kada ''sutra'' budemo imali udru�enje, a mi bi zauzvrat trebali da uradimo projekat ure?enja povr�ine ispred fakulteta. Drugim re?ima, ovo drugo �to deluje kao ''protivusluga'' dekanu je u stvari, su�tinski tako?e benefit u na�u korist pre svega.

Eto tako... Pa krenite da smi�ljate... Kapiram da bi neke radionice bile optimalne za po?etak, a naravno o?ekujemo i ja?anje na�e ''?eli?ne pesnice pejza�izma'' i kroz pomo? asistenata ako se oni sla�u...
Tako mi cveta i meda!
...So help mi god...