UPA
Фебруар 08, 2012, 01:02:38 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: PUPA?  (Pročitano 3269 puta)
gradinar
Global Moderator
iskusan član
Van mreže Van mreže

« poslato: Фебруар 25, 2008, 04:31:31 »

Molim?Molim?Molim?? ?? Molim?Molim??? Molim?Molim?Molim??? Molim?Molim?Molim? Molim?Molim???...
Molim??? ?? ?? ?? Molim?? Molim?Molim?? ?? Molim?Molim??? (Molim??? ?? Molim?Molim? Molim?Molim?Molim?Molim?, ? Molim??? ?? Molim?Molim?Molim? Molim?Molim?? ? Molim??? Molim?Molim?Molim???...), ? ? ?? Molim? (Molim?? Molim??? ? Molim?Molim???).
Molim?Molim??? ?? ?? ?? ?? ?? Molim?Molim?Molim?Molim???.

Molim? Molim?Molim?Molim? ?? Molim?Molim? Molim?Molim?Molim?Molim??

Molim?Molim??? ?? Molim??

Molim? Molim?Molim?Molim?Molim??
(?? Molim??? "Molim??" ? Molim??? Molim?Molim? ?? Molim?Molim?...)
« Poslednja izmena: Април 06, 2009, 12:13:44 gradinar » Sačuvana
eight
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Фебруар 25, 2008, 07:54:24 »

Ocekujem mnogo entuzijazma za mukotrpno promovisanje struke u nasoj zemlji!!!

Naziv je ok, osim sto postoji kozmetika Pupa.

A shta mislite o OPA?!! (omladina PA)
salim se...  Zelenko
Sačuvana
gradinar
Global Moderator
iskusan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Фебруар 26, 2008, 01:40:05 »

OPA!..
Nije lo�e kao skra?enica, a kao ime... - zvu?i socijalisti?ki.

Nisam znao za kozmetiku...
« Poslednja izmena: Април 10, 2009, 10:22:22 gradinar » Sačuvana
vidik32
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Фебруар 27, 2008, 12:35:50 »

Ideja je odlicna, i ime nije lose.
Nadam se da ce zaziveti, i da bi glavni zadatak podmlatka, normalno pored druzenja studenata i razmene ideja, trebao da bude doprinos u njihovoj boljoj organizaciji i time mogucnost njihovog jaceg eksponiranja kako na fakultetu, teko i u javnom zivotu.
Zanima me samo, da li je samo doneta odluka o organizaciji PUPA ili su uradjeni jos neki koraci? 
Sačuvana
gradinar
Global Moderator
iskusan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Фебруар 28, 2008, 03:47:00 »

Pa, trenutni koordinator (i donosilac ove ideje) je Marija Milanovi? (IV godina) ?iji je zadatak da okupi zainteresovane studente i odr�e prve sastanke. Tu bi trebalo da do?e do dogovora oko na?ina rada, ciljeva i sl.
Napravljena je pristupnica i za sada se u?lanilo oko 30-tak studenata. Postoji pristupnica kod Zlate (sekretar UPA) kao i u kabinetu na IV spratu �F. Dakle mora se potpisati PRISTUPNICA i postaje� ?lan sa odre?enim pravima i dolazi� na Zlatinu listu za informacije.
Definisane su odre?ene privilegije (kad postane� "matori" ?lan UPA, nakon diplomiranja) kao i neke ideje za u?e�?e u radu matorog udru�enja UPA...
« Poslednja izmena: Април 10, 2009, 10:22:33 gradinar » Sačuvana
Tarja
Gost
« Odgovor #5 poslato: Фебруар 28, 2008, 05:58:59 »

Sto se tice podmlatka i udruzenja, to je vrlo pohvalno!!!!Meni se cini da bi pojmovima podmladak i udruzenje falio i jos jedan najbitniji pojam, a to je KREATIVNO ili kreacija ili kreativni, jer se tim pojmom ogranicava (jos vise siri) polje delovanja te grane u okviru MATICNOG UDRUZENJA(UPA).Podmladak bi se time bavio stvaranjem, iznalazenjem novih mogucnosti i prostora delovanja KREATIVNOG STUDENTSKOG PODMLATKA.Tako se i ne mora mnogo objasnjavati koji su ciljevi tog udruzenja, a za konkretno delovanje...
Obavezno  se treba dogovoriti oko  LOGO- a udruzenja, jer to predstavlja pocetnu snagu, motivaciju i identitet udruzenja.
 Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten Opušten
Sačuvana
PS
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Фебруар 29, 2008, 06:55:23 »

Ja nam ve? obezbedio komp. Hihihi  Zelenko  Iskoristio prekju?e ?eli?evu posetu i prezentaciju Nacionalne strategije odr�ivog razvoja na faksu.  Zelenko Ipak, presudno za mene je bilo dekanovo, po meni malko arogantno, ali u svakom slu?aju neprimereno ignorisanje svega drugog osim �umarstva. Posledica je bila da su nam se i gosti obra?ali kao da svi studiramo �umarstvo, a i teme su uglavnom bile primerene �umarstvu i obradi drveta. Mislim, nije problem da se bavimo svim tim temama i na takav na?in, i svakako da oni mogu da ostvare ve?e ekonomske benefite bave?i se ekolo�kim projektima od nas, ipak sa druge strane mi se mnogo vi�e bavimo ekolo�kom sve�?u kroz ''proizvode svoje struke'', a svest je valjda osnova svakog rada. Ako nastave ovako predla�em da osnujemo neku ZELENU GERILU poput onih u Londonu (valjda?) pa da ozelenjavamo na silu! Namigivanje Mo�da neka zelena BRIGA-DAZelenko

Bilo kako bilo od dekana sam izvukao javno obe?anje za ra?unar kada ''sutra'' budemo imali udru�enje, a mi bi zauzvrat trebali da uradimo projekat ure?enja povr�ine ispred fakulteta. Drugim re?ima, ovo drugo �to deluje kao ''protivusluga'' dekanu je u stvari, su�tinski tako?e benefit u na�u korist pre svega.  Smeško Eto tako... Pa krenite da smi�ljate... Kapiram da bi neke radionice bile optimalne za po?etak, a naravno o?ekujemo i ja?anje na�e ''?eli?ne pesnice pejza�izma'' i kroz pomo? asistenata ako se oni sla�u...  Namigivanje 

Tako mi cveta i meda!
...So help mi god...
           Zelenko
« Poslednja izmena: Април 10, 2009, 10:22:51 gradinar » Sačuvana
cimer
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Март 01, 2008, 11:14:39 »

inspirativniji i pozitivniji tekst nije odavno vidjen na ovom forumu (da ne kazem nikada)...that's the spirit! podrzavam ideje! bravo PS! Namigivanje
Sačuvana
Vesna
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Март 02, 2008, 03:16:03 »

PS, trebalo je da trazis racunarski centar a ne samo 1 komp.  Prevrtanje očima Vidis da je Djelic covek siroke ruke, sto to ne iskoristiti???  Jezik
Ozbiljno, ljudi, dajte da se dogovorimo, i sa dekanom i izmedju nas samih, pa da sredimo taj ulaz ispred faksa i da dobijemo taj racunar. Jeste da je samo 1, ali od neceg se mora poceti. zar ne?  Smeško Ja sam voljna za bilo kakve opcije, ali, citiram: "sto ne napravite nesto nekonvencionalno i ekstravagantno pa cete dobiti racunar?" Ajde da udovoljimo coveku, kad je voljan da nam pomogne...
Sačuvana

The greatest joy belongs to a simple heart...
PS
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Март 02, 2008, 08:20:37 »

PS, trebalo je da trazis racunarski centar a ne samo 1 komp.  Prevrtanje očima Vidis da je Djelic covek siroke ruke, sto to ne iskoristiti???  Jezik
Ozbiljno, ljudi, dajte da se dogovorimo, i sa dekanom i izmedju nas samih, pa da sredimo taj ulaz ispred faksa i da dobijemo taj racunar. Jeste da je samo 1, ali od neceg se mora poceti. zar ne?  Smeško Ja sam voljna za bilo kakve opcije, ali, citiram: "sto ne napravite nesto nekonvencionalno i ekstravagantno pa cete dobiti racunar?" Ajde da udovoljimo coveku, kad je voljan da nam pomogne...

Dear Vesna,  Smeško
Nekonvencionalno i ekstravagantno je upravo bilo ovo moje ''carpe diem - carpe computer".
Ina?e nije sa ?eli?em bila pri?a nego sa dekanom. ?eli? je samo jedan od svedoka na�eg ugovora.  Namigivanje
A �to se ti?e ra?unarskog centra...  Hehe.. Kako ljudi nikada nisu zadovoljni onim �to imaju... Ili bolje re?i, jo� uvek nemaju ali mogu da imaju... Namigivanje
O'kejk,
Recimo onda, da je to neka druga pri?a... ali da sam kojim slu?ajem tra�io ceo ra?unarski centar, dobili bi...    Zaprepašćen 

Experience baby...  Namigivanje
...
Polako...
Tiha voda...
...
« Poslednja izmena: Мај 23, 2009, 02:26:43 gradinar » Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!