UPA
Мај 19, 2012, 01:20:46 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: LandCAD: Kako doci do nekakve novije i krekovane verzije?  (Pročitano 1787 puta)
WOX
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« poslato: Август 09, 2007, 11:40:39 »

Pitanje je sledece: Kako doci do nekakve novije i krekovane verzije LandCAD- a?
« Poslednja izmena: Новембар 21, 2007, 03:12:27 gradinar » Sačuvana
gradinar
Global Moderator
iskusan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Новембар 02, 2007, 11:13:03 »

Hm, te�ko...

Ima jedan na� kolega koji radi u Kanadi. Dolazi za par dana ovamo. Mo�da ima taj softver. Ako ima, onda je to original. Mogu da ga pitam. Me?utim...
Otkada se odselio tamo, toliko je po?eo da se pridr�ava propisa i njihovog na?ina razmi�ljanja, tako da verovatno ne bi dozvolio da prekr�i zakon (piraterija je tamo strogo zabranjena). On po�tuje (a nije bio takav dok je �iveo ovde). Tako da bi CD sa softverom bilo te�ko dobiti od njega (?ak i ako bi neko znao da krekuje kopiju)...

Uzgred, ne znam dokle su Land CAD verzije stigle i da li to neko i dalje razvija i da li se koristi u dovoljnoj meri. Nemam informacija o tome u poslednje vreme.
« Poslednja izmena: Април 10, 2009, 10:42:45 gradinar » Sačuvana
golub
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Новембар 24, 2007, 12:03:04 »

?? Molim?Molim?? ?? Molim?Molim?Molim?? Molim?Molim??? Molim??? ?? Molim?Molim??
Molim?Molim?? ?? Molim??? ? Molim??? Molim?Molim?Molim? ? Molim?Molim? ?? ??
Molim?Molim?Molim?? ?? ?? Molim??, Molim?Molim? ?? Molim?Molim?.

Molim?Molim??, Molim? ?? ? Molim?Molim? Molim?Molim?Molim?? Molim?Molim??? Molim???
Molim?Molim?Molim?, Molim?? ?? Molim? Molim?? Molim??? Molim?? ''Molim?Molim?Molim?''.

Molim?Molim??? Molim? ?? Molim?? ?? Molim?? ?? Molim?Molim?? Molim? Molim??, ?
Molim?Molim? ? Molim? Molim?Molim? ?? Molim?Molim? Molim??? ?? Molim? Molim?Molim?? ??
Molim?Molim?Molim??? Molim?Molim? Molim?Molim?  Prevrtanje očima

Molim? ?? Molim??? Molim?Molim??? Molim?Molim? Molim?Molim??? ?? Molim?Molim???
Molim?Molim?Molim? Molim?Molim??. Molim?Molim?, ? Molim?? Molim?Molim?Molim? Molim?Molim???
?? Molim?? Molim?? Molim?Molim?Molim?...

?.?.

Molim? Molim? Molim?? Molim? Molim?Molim???, Molim?? Molim? ?? Molim?Molim?  Namigivanje
Sačuvana
Tibor
Administrator
novajlija
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Новембар 24, 2007, 12:25:44 »

Šokiran Zaprepašćen Neodlučan  Ljutko  cccccccc...a ja bi trebo ovo sada da obrisem...a? Opušten

btw. ?ini mi se da je zadnja polufunkcionalna verzija landcadd-a (eaglepoint) koju sam ja ?a?kao bila 2002. Video sam da ima i 2004 ali nikada nisam uspeo da je skinem. Ina?e verzija koja se instalira na AC 14 je vrlo ra�irena po netu.
« Poslednja izmena: Април 10, 2009, 10:42:57 gradinar » Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!