UPA
Мај 19, 2012, 01:21:45 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2
  Štampaj  
Autor Tema: pitanje za studente P.A.  (Pročitano 2672 puta)
eight
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« poslato: Август 09, 2007, 08:46:45 »

Shta planirate da radite kada diplomirate?
Sačuvana
Ninana
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Август 09, 2007, 09:06:08 »

Videcemo.....Valjda cu (cemo) imati srece!!!   Plačko
Sačuvana
wella
Global Moderator
novajlija
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Август 11, 2007, 08:19:59 »

Molim?Molim? !!!
Molim??? Molim?Molim? !!!
Molim?? Molim?Molim? Molim??? .... ? Molim?? Molim?? Molim?: "Molim?? Molim? Molim??" !!!
Sačuvana

golub
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Октобар 15, 2007, 03:50:13 »

Molim?Molim? !!!
Molim??? Molim?Molim? !!!
Molim?? Molim?Molim? Molim??? .... ? Molim?? Molim?? Molim?: "Molim?? Molim? Molim??" !!!

? Molim? Molim??? ?? ?? Molim??? ?? ?? Molim?? Molim?Molim?Molim?, Molim? Molim?Molim?Molim?.

Molim?Molim???, Molim?? ?? Molim??? Molim?? Molim?Molim?Molim?, Molim? Molim?? Molim? ?? Molim?Molim? Molim?? ?? Molim? Molim??, ? Molim?? ?? Molim?? ? Molim???, Molim? Molim??? ?? Molim?? Molim??!

?? Molim?Molim? ?? ?? Molim?? Molim?Molim? Molim??, Molim??? ? ?? Molim??? Molim? ?? Molim? ?? ?? Molim?Molim???, Molim?? ?? ?? Molim? Molim?? Molim?? Molim???.

Molim?Molim? "Molim?" Molim? 2-3% Molim? ?? ?? Molim???, ? ?? ?? ?? Molim?? Molim?? Molim?Molim? ?? Molim?? Molim?Molim??.

Molim?Molim? ?? Molim??? Molim?? ?? Molim?Molim? Molim? Molim?Molim? Molim???. Molim??? Molim? Molim?? Molim??? Molim??? Molim??? ?? Molim?Molim???, Molim? ?? ?? ?? Molim?Molim?Molim? Molim? ?? ?? Molim?? Molim?Molim?Molim?

Citat
Shta planirate da radite kada diplomirate?

??. Molim? Molim??. ? Molim? ? Molim???...Molim?Molim???, ?? ?? Molim?Molim??? ?? Molim?? "Molim?Molim?Molim?"
Sačuvana
wella
Global Moderator
novajlija
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Октобар 18, 2007, 05:50:09 »

Neodlučan
?? ? Molim?? Molim?Molim?Molim? ... Molim? Molim?Molim?Molim? ... Molim?? Molim?Molim? Molim??? ...
?? Molim??? ... ?? Molim? ... Molim??? Molim?? Molim? Molim? Molim??? Molim??? Molim??? ... Molim??? ?? ?? Molim? !!!
Molim? ... Molim?? Molim?Molim? Molim?Molim? ... Molim?? ...
Sačuvana

Bokatz
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Фебруар 17, 2010, 06:30:26 »

u srbiji?! zažmuriti, poželit bogate mamu i tatu (da ne znaju šta će od keša) i otvorit svoj rasadnik (koj će ti mama i tata isfinansirati)... jedino tako je moguće nešto postići...
offtopic: Gdje je zdrav razum kad ti u Srbiji zemlji svake godine izbaciš cca 100 pejzažnih arhitekti? Jel postoji nelogičan odgovor na ovo besmisleno pitanje?
Sačuvana
Peiragmeno paidi
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Април 21, 2010, 10:58:54 »

Zdravo svima!
Upravo sam se registrovao na forum i iscitao par tema, iskren da budem, odlucio sam da upisem P.A ove godine, sada vise nisam siguran...  Molim? S obzirom da je za pronalazenje posla u Srbiji potrebna vanzemaljska sreca, molio bih postojece studente da mi daju argumente zbog cega DA, i zbog cega da NE upisem P.A. na Sumarskom? Jako sam zbunjen, iako bih voleo da se bavim time, nisam siguran da zelim da protracim 4 god uzalud... Šokiran
Interesuje me da li neko ima starije testove sklonosti za prijemni i gde to mogu nabaviti s obzirom da ih na faxu nema? I jos nesto, da li je posle zavrsenih osnovnih studija moguce upisati master, recimo iz ekoloskog inzenjeringa na Sumarskom?
Sačuvana
gradinar
Global Moderator
iskusan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Април 23, 2010, 03:20:48 »

Upisati ili ne...
Argumet PROTIV - teško za posao, struka nema dobru poziciju u ovom društvu
Argument ZA - možeš naći stvari koje su interesantne i svašta ćeš naučiti po malo ako hoćeš

...ali u zemlji Srbiji sve "nešto između" (a takva je ova struka - između nauke i umetnosti, između prirodnog i stvorenog, između...) nije baš naišlo na razumevanje.

Testovi za prijemni postoje i možeš ih dobiti.
A ne znam zašto bi neko upisivao Ekološki inženjering za master, ako to ne bude studirao na osnovnim studijama... Pogotovu ako studira PAiH na osnovnim studijama, onda nek nastavi i master na PA... Teorijski može da se upiše EI, ali se nešto polaže kao neka razlika, tako da se ne isplati, a i čemu... Ne treba zaboraviti da je to Ekološki inženjering u zaštiti ZEMLJIŠNIH i VODNIH resursa (čitaj: borba protiv erozije i sl.).
Sačuvana
Peiragmeno paidi
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Мај 04, 2010, 01:33:02 »

Hvala na argumentima, Gradinar!  Smeško
Svestan sam situacije ali ipak sam za to da se studira ono sto volis, tako da, eto mene na Sumarskom...  Zelenko
Testove sam trazio po netu i ima samo jedan jedini na infostudu. Jel ima neko od vas starije testove sa prijemnih, zeleo bih da kopiram, cisto da dobijem uvid u to kako izgleda, posto nema ni organizovanih priprema...? Hvala!  Prevrtanje očima
Sačuvana
volonter
mlađi član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Мај 06, 2010, 09:32:30 »

Nemoj dete, ko boga te molim!
Završila sam fax u roku sa prosekom preko 9 i sad sam domaćica.
NEMOJ.
Sačuvana
Peiragmeno paidi
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Мај 06, 2010, 10:10:38 »

NEMOJ.
  Tužan Tužan Tužan
Sačuvana
golub
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Мај 06, 2010, 11:45:12 »

NEMOJ.

PA POBOGU! Ovakve savete treba brisati, sta to znaci!?

1. Mozda nije ni trebalo da idete na faks?
2. Da su svi domacice posle tog faksa?
3. ...

Ne treba ubijati nadu nikome, nego razlozno i jasno objasniti (kao Gradinar recimo) sta je i kako je,
a ne ovako "babske" savete za uz kafu. Ne znam da li zvucim grubo i bezobrazno, ali nije fakultet
kriv sto ste domacica, vec Vi!

I ja sam proveo puno godina na faksu, i savrseno mi je jasno kako stoje stvari sa strukom, ali to NE ZNACI propast:

1. NIKAD se ne zna sta ce biti za 4 godine
2. Kakvi ce se putevi otvoriti Peiragmeno paidi-ju u buducnosti
3. Da li ce uopste ostati covek u srbiji sutra-prekosutra...zivot je stalna borba

Molim Vas bez tako odsecnih saveta, ljudi pitaju ozbiljnu stvar...a takav savet i na pijaci moze da se dobije...

p.s.

Ako sam preterao, obrisite ovaj moj odgovor, ali obrisite i prateci od volontera...
Sačuvana
Love_Game
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Мај 07, 2010, 12:57:06 »

pa Peiragmeno paidi ti uvek mozes da budes "domacica", super se snalazis u kuhinji Smeško)
ali ako to zelis onda to i upisi...treba studirati ono sto volimo...
Sačuvana
Peiragmeno paidi
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Мај 07, 2010, 01:10:00 »

Heheh hvala na podrsci love_game, znas ti sta bih jos voleo da studiram, ali i sa time su mi male sanse za posao...  Sa hortikulturom cu bar gajiti zacinsko bilje pa da budem jos umesnija "domacica"... Namigivanje
Pozdrav Golube, hvala na komentaru, i slazem se potpuno... Nemoj da se nerviras Namigivanje Naucio sam da svaki komentar uzimam s rezervom. Dodao bih da svakako mnogo stvari u zivotu (citaj sve) zavisi od srece, a danas bez veze, nazalost i sa najjacim proskom bilo kog fakulteta, tesko mozes uspeti...tako da...nek nam je sa srecom! Meni prvo na pijemnom!  Cheesy I jel moguce da niko nema testove? Ili bojkotuju pa nece da mi daju da ne bih propao?!  Zelenko
Sačuvana
Love_Game
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Мај 07, 2010, 01:15:26 »

Nema na cemu Peiragmeno paidi Namigivanje
Danas ti je tesko naci posao sa bilo kojim faxom tako da...probaj ono sto najvise zelis...Na kraju ti ostaje samo da se trudis i budes uporan...
Sačuvana
Stranice: [1] 2
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!