IvAnA
mlađi član

Van mreže
|
 |
« poslato: Септембар 24, 2007, 09:50:41 » |
|
Ovaj forum mi je nekako malo tuzan. Mislim da bi trebalo vizuelno da izgleda malo zivlje i obojenije, mozda malo zelenije! Ovako mi izgleda kao forum anonimnih alkoholicara. Sta vi mislite o tome?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
WOX
novajlija
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Септембар 27, 2007, 09:25:56 » |
|
Ne mislim ba� nista pametno, jer i nisam neki alkoholi?ar. Nisam ni za zelenu, posle ce nas proyivati da se priduzimo kakvim talibanima ili ekolozima, ne daj Boze. Pa sve opet Jovo na novo, dokazuj: nisam ekolog, �umar........Ma dosta mi je toga, radite �ta ho?ete sa bojom, ako ?e vas to ?initi sre?nima! A �ta mislite da se malo okrenemo konstruktivnim stvarima, kao, ide nam II Salon, ECLAS je u toku! Prati li to neko, ko je iz Beograda, naprimer! Iskustvo mi pokazuje da nam Beogra?i?i i nisu ba� redovni na takvim skupovima, iako imaju sve uslove!!!!
Ako gre�im, �arku �elju imam da mi se to upravo desava, prenesite nam neka iskustva, fotke, li?ne stavove.....Pa odaberite sami!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Април 10, 2009, 10:25:16 gradinar »
|
Sačuvana
|
|
|
|
IvAnA
mlađi član

Van mreže
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Септембар 28, 2007, 01:42:08 » |
|
sta je to Beogra?i?i? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
gradinar
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Октобар 05, 2007, 03:31:29 » |
|
Kad smo ve? kod vizuelnog identiteta, sledi uskoro...
color]Uskoro ?e biti raspisan konkurs za novi logo UPA, pa ko bude hteo da se iska�e na kreativnom polju, neka razmisli o tome...
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Април 10, 2009, 10:25:41 gradinar »
|
Sačuvana
|
|
|
|
golub
novajlija
Van mreže
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Октобар 11, 2007, 03:22:53 » |
|
"   ??    " -  ?  ??,     .     ?    ,  ??  , ??   ? ?? ??   ??  ?,  ?  ?? ??  ?,  ?? ??   ?  ??, ??  ?  ??  ? ??  ? ?? "SMF"  ??, ?? ?? ??  ?   ?? ??  ??. ?   , ?? ? ??  ? ??  ?    ??,   ?? ?? ??  ? ?   ?? ??   , ?? ??  ??  ??  ?  ?  ?...   ??    ?     ??.  ?  ?? ??  ?? ??   ?,  ? ??  ??  ?? ??  "   ??    " ?     ?? ?? ??   ?   .  ? ?   ? ??   ??     (?  ??   ??  )   ??  ??  ?? ??  ?   ?.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
iva
novajlija
Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Октобар 20, 2007, 09:47:39 » |
|
Cini mi se da se na ovom forumu ne desava nista, kao i u struci! Nista konkretno i stvarno, o svemu se misli i filozofira.Nema ideja, saveta , desavanja, obavestenja, pitanja i sl. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
golub
novajlija
Van mreže
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Октобар 21, 2007, 09:36:55 » |
|
Cini mi se da se na ovom forumu ne desava nista, kao i u struci! Nista konkretno i stvarno, o svemu se misli i filozofira.Nema ideja, saveta , desavanja, obavestenja, pitanja i sl.   ?? ??  ? ??       ? ?? ?  ??,  ? ??  ?   ?? ??    . ?  ??  ?? "  ?? ?   "?  ?  ??  ? ??   ?  ?? ??   ??    ...  ?? ??.    ?? ??   ? ??  ??     :   ? ??  ??     ??  ?? ??  ?? ? ??    . ? ? ??  ? ?? ?? ??  ?  ? ??     ??  ?   ?  ? ??  ? ?? ??   ?  ??   ??  ?, ?? ??    ? ?   ?  ??.   ?? ??  ?       ??  ??  ?  ?.  ? ??    ?    ??   ? ?  ?  ?    , ?  ? ??  ?  ?   ?, ?? ??  ??  ??  ??.  , ??  ??   ?  ? ??      ??   ,  ?  ?   ?,     ?  ??...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Tarja
Gost
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Октобар 23, 2007, 03:37:29 » |
|
Draga moja iva,drago moje ?edo, HA HA HA HA HA HA HAneka ti je neko na pomo?i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
????
novajlija
Van mreže
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Новембар 02, 2007, 06:26:28 » |
|
Meni izgled foruma ne smeta. Najbitnije je to da ljudi na njemu pisu nesto zanimljivo. Sa druge strane nemam nista protiv zelene boje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
  ? !
|
|
|
????
novajlija
Van mreže
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Новембар 02, 2007, 06:40:40 » |
|
A �ta mislite da se malo okrenemo konstruktivnim stvarima, kao, ide nam II Salon, ECLAS je u toku! Prati li to neko, ko je iz Beograda, naprimer! Iskustvo mi pokazuje da nam Beogra?i?i i nisu ba� redovni na takvim skupovima, iako imaju sve uslove!!!! Ako gre�im, �arku �elju imam da mi se to upravo desava, prenesite nam neka iskustva, fotke, li?ne stavove.....Pa odaberite sami!
Ljudi iz Beograda su u velikom broju ispratili 18. ECLAS-ovu konferenciju, koja je bila odlicna. Po meni je najinteresantniji deo bio uvod u konferenciju, koji je dao prof. Carl Steinitz sa Harvarda. Nasi predavaci su bili sjajni: prof. Jasminka Cvejic (Andrija Tutundzic, Anica Teofilovic, Slobodan Jovanovic, Dmitar Lakusic) - "Mapiranje i vrednovanje beogradskih biotopova" i Matilda Djukic (Mihailo Grbic, Dragana Skocajic, Djunisijevic Bojovic Danijela) - "Uloga invanzivnih vrsta biljaka u predelima Srbije". Ko moze da dodje do zbornika radova, neka ga obavezno procita, jer ima sta da nauci. Pretpostavljam da postoji neko pozvaniji da da rezime citave konferencije, a ako nema eto mene da napisem jos po nesto. 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Април 10, 2009, 10:26:24 gradinar »
|
Sačuvana
|
  ? !
|
|
|
IvAnA
mlađi član

Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Фебруар 18, 2009, 10:39:47 » |
|
Ne znam da li je ovo pravo mesto za ovaj komentar, ali novi sajt je bas lep  nadam se da ce biti i koristan 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|