UPA
Фебруар 04, 2012, 06:38:54 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Vizuelni identitet foruma  (Pročitano 2262 puta)
IvAnA
mlađi član
**
Van mreže Van mreže

« poslato: Септембар 24, 2007, 09:50:41 »

Ovaj forum mi je nekako malo tuzan. Mislim da bi trebalo vizuelno da izgleda malo zivlje i obojenije, mozda malo zelenije! Ovako mi izgleda kao forum anonimnih alkoholicara. Sta vi mislite o tome?
Sačuvana
WOX
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Септембар 27, 2007, 09:25:56 »

Ne mislim ba� nista pametno, jer i nisam neki alkoholi?ar. Nisam ni za zelenu, posle ce nas proyivati da se priduzimo kakvim talibanima ili ekolozima, ne daj Boze. Pa sve opet Jovo na novo, dokazuj: nisam ekolog, �umar........Ma dosta mi je toga, radite �ta ho?ete sa bojom, ako ?e vas to ?initi sre?nima!
A �ta mislite da se malo okrenemo konstruktivnim stvarima, kao, ide nam II Salon, ECLAS je u toku! Prati li to neko, ko je iz Beograda, naprimer! Iskustvo mi pokazuje da nam Beogra?i?i i nisu ba� redovni na takvim skupovima, iako imaju sve uslove!!!!

Ako gre�im, �arku �elju imam da mi se to upravo desava, prenesite nam neka iskustva, fotke, li?ne stavove.....Pa odaberite sami!
« Poslednja izmena: Април 10, 2009, 10:25:16 gradinar » Sačuvana
IvAnA
mlađi član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Септембар 28, 2007, 01:42:08 »

sta je to Beogra?i?i?  Poljubac
Sačuvana
gradinar
Global Moderator
iskusan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Октобар 05, 2007, 03:31:29 »

Kad smo ve? kod vizuelnog identiteta, sledi uskoro...

color]Uskoro ?e biti raspisan konkurs za novi logo UPA, pa ko bude hteo da se iska�e na kreativnom polju, neka razmisli o tome...
« Poslednja izmena: Април 10, 2009, 10:25:41 gradinar » Sačuvana
golub
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Октобар 11, 2007, 03:22:53 »

"Molim?Molim??? Molim?Molim?Molim?" - Molim?? Molim???, Molim? Molim?Molim? Molim?Molim?Molim?.

Molim?Molim?Molim?Molim?? Molim? Molim?Molim?Molim?, Molim? ?? Molim?, ?? Molim?Molim?? ?? ?? Molim?Molim??? Molim??, Molim?? Molim? ?? ?? Molim??, Molim??? ?? Molim?Molim?? Molim???, ?? Molim?? Molim? ?? Molim?? ?? Molim?? ?? "SMF" Molim???, ?? ?? ?? Molim?? Molim?Molim??? ?? Molim? Molim???.

? Molim?Molim?, ?? ? ?? Molim?? ?? Molim?? Molim?Molim?Molim???, Molim? Molim?Molim??? ?? ?? Molim?? ? Molim?Molim??? ?? Molim?Molim?, ?? ?? Molim??? Molim??? Molim?? Molim?? Molim??...

Molim? Molim? Molim?Molim? ?? Molim?Molim?Molim?? Molim?Molim?Molim?Molim???.

Molim?? Molim??? ?? Molim??? ?? Molim? Molim?Molim? Molim??, Molim?? ?? Molim??? Molim? Molim??? ?? Molim? "Molim?Molim??? Molim?Molim?Molim?" ? Molim?Molim?Molim? Molim?Molim? Molim??? ?? ?? Molim?Molim? ? Molim?Molim?. Molim? Molim?? ? Molim?Molim?? ?? Molim? Molim?Molim??? Molim?Molim?Molim?Molim? (? Molim??? Molim?Molim??? Smeško ) Molim?Molim? ?? Molim??? Molim? Molim??? ?? Molim?? Molim?Molim??.
Sačuvana
iva
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Октобар 20, 2007, 09:47:39 »

Cini mi se da se na ovom forumu ne desava nista, kao i u struci! Nista konkretno i stvarno, o svemu se misli i filozofira.Nema ideja, saveta , desavanja, obavestenja, pitanja i sl.  Zaprepašćen
Sačuvana
golub
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Октобар 21, 2007, 09:36:55 »

Cini mi se da se na ovom forumu ne desava nista, kao i u struci! Nista konkretno i stvarno, o svemu se misli i filozofira.Nema ideja, saveta , desavanja, obavestenja, pitanja i sl.  Zaprepašćen

Molim??? ?? Molim? Molim?? ?? Molim?Molim?Molim? Molim?Molim?Molim?Molim? Molim?? ?? ? Molim???, Molim? Molim?? ?? Molim?? Molim?Molim??? ?? Molim?Molim?Molim?. ? Molim? ?? Molim??? "Molim? ?? ? Molim?Molim?"? Molim? Molim?? Molim??? Molim?? ?? Molim?Molim?? Molim??? ?? Molim?Molim? ?? Molim?Molim? Molim?Molim?... Molim? Molim??? ??.

Molim?Molim?Molim??? ?? Molim?Molim?? ?? Molim??? Molim?Molim?Molim?Molim?: Molim?Molim? Molim?? ?? Molim??? Molim?Molim?Molim? Molim?Molim? ?? Molim??? ?? Molim??? ? ?? Molim?Molim?Molim?. ? ? ?? Molim?? ?? ?? ?? Molim?? Molim?? ?? Molim?Molim?Molim?Molim??? Molim?? Molim?Molim?? Molim?? ?? Molim?? ?? ?? Molim?Molim? ? Molim??? Molim?Molim??? Molim??, ?? ?? Molim?Molim?Molim?? ? Molim?Molim?? Molim???. Molim?Molim? ?? ?? Molim?? Molim?Molim? Molim?Molim? Molim?Molim?Molim?Molim? Molim??? Molim??? Molim?? Molim??. Molim?? ?? Molim?Molim? Molim?Molim?? Molim?Molim? Molim?Molim??? Molim?Molim?? ? Molim?? Molim?? Molim?Molim?Molim?, ? Molim?? ?? Molim?? Molim?? Molim?Molim??, ?? ?? Molim??? Molim??? Molim???.

Molim?, ?? Molim? Molim? ?? Molim?Molim? Molim?? Molim?? ?? Molim?Molim?Molim? Molim?Molim?Molim??? Molim?Molim?, Molim? Molim?? Molim?? Molim?Molim? Molim??, Molim?Molim?Molim? Molim?Molim? Molim? ? Molim? Molim???...

Sačuvana
Tarja
Gost
« Odgovor #7 poslato: Октобар 23, 2007, 03:37:29 »

Draga moja iva,drago moje ?edo, HA HA HA HA HA HA HAneka ti je neko na pomo?i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sačuvana
????
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Новембар 02, 2007, 06:26:28 »

Meni izgled foruma ne smeta. Najbitnije je to da ljudi na njemu pisu nesto zanimljivo. Sa druge strane nemam nista protiv zelene boje.
Sačuvana

Molim?Molim?? !
????
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Новембар 02, 2007, 06:40:40 »

A �ta mislite da se malo okrenemo konstruktivnim stvarima, kao, ide nam II Salon, ECLAS je u toku! Prati li to neko, ko je iz Beograda, naprimer! Iskustvo mi pokazuje da nam Beogra?i?i i nisu ba� redovni na takvim skupovima, iako imaju sve uslove!!!!
Ako gre�im, �arku �elju imam da mi se to upravo desava, prenesite nam neka iskustva, fotke, li?ne stavove.....Pa odaberite sami!

Ljudi iz Beograda su u velikom broju ispratili 18. ECLAS-ovu konferenciju, koja je bila odlicna. Po meni je najinteresantniji deo bio uvod u konferenciju, koji je dao prof. Carl Steinitz sa Harvarda. Nasi predavaci su bili sjajni: prof. Jasminka Cvejic (Andrija Tutundzic, Anica Teofilovic, Slobodan Jovanovic, Dmitar Lakusic) - "Mapiranje i vrednovanje beogradskih biotopova" i Matilda Djukic (Mihailo Grbic, Dragana Skocajic, Djunisijevic Bojovic Danijela) - "Uloga invanzivnih vrsta biljaka u predelima Srbije". Ko moze da dodje do zbornika radova, neka ga obavezno procita, jer ima sta da nauci. Pretpostavljam da postoji neko pozvaniji da da rezime citave konferencije, a ako nema eto mene da napisem jos po nesto. Namigivanje
« Poslednja izmena: Април 10, 2009, 10:26:24 gradinar » Sačuvana

Molim?Molim?? !
IvAnA
mlađi član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Фебруар 18, 2009, 10:39:47 »

Ne znam da li je ovo pravo mesto za ovaj komentar, ali novi sajt je bas lep Smeško
nadam se da ce biti i koristan Smeško
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!