UPA
Мај 19, 2012, 01:34:14 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: AutoCAD ili ArchiCAD - �ta je bolje?  (Pročitano 1857 puta)
cimer
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« poslato: Новембар 28, 2007, 10:43:41 »

Kakvo je va�e mi�ljenje? Da li je bolji arhicad ili autocad? Za �ta se odlu?iti kada je jednostavnost baratanja u pitanju? Molim?
« Poslednja izmena: Април 10, 2009, 10:43:14 gradinar » Sačuvana
volonter
mlađi član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Новембар 29, 2007, 07:37:37 »

Ne znam; ja radim u AutoCad-u, jer i svi inzenjeri (arhitekte, saobracajci, geodete,...) rade u istom okruzenju.
Mislim da treba prvo savladati Auto Cad i njegov princip rada i onda je lako sa svim drugim crtackim programima, koji su bazirani na ovom programu.
Sačuvana
cimer
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Децембар 02, 2007, 05:48:00 »

Hvala puno volonteru....Ako neko ima jo� neki dobar savet u vezi sa ovim pitanjem molim vas recite!Hvala!!!
« Poslednja izmena: Април 10, 2009, 10:43:31 gradinar » Sačuvana
jelena
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Децембар 04, 2007, 12:09:19 »

UH, TESKO PITANJE!!!!
Stalno raspravljam sa kolegama oko toga. Pre sam naucila AutoCad i u njemu sam operativnija i stoga ga vise koristim. ArchiCad sam naucila zbog potrebe za 3d prezentacijom, mnogo je bolje i jednostavnije nego AutoCad, pa Max.......
Medjutim, realno za nas i arhitekte je mnogo zgodniji ArchiCad / mogucnost predmera svih elemenata, odlicni i jednostavni 3d prikazi, selektovanje elemenata koje zelis, itd....tako da je mnogo brzi i zgodniji za projektovanje.......AutoCad je vise za ?isto tehnicko crtanje.
A sto se tice okruzenja, jer inzenjeri zaista svi koriste AutoCad, to nije nikakav  problem, veoma prosto se prebacuje iz jednog u drugi format.
Nadam se da sam ti pomogla u izboru!
Ja volim oba Smeško
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!