UPA
Фебруар 08, 2012, 01:02:17 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: u slucaju problema sa forumom  (Pročitano 1414 puta)
Tibor
Administrator
novajlija
Van mreže Van mreže

« poslato: Јун 08, 2007, 02:27:32 »

Ukoliko imate problema da se prijavite ili ulogujete na forum, posaljite pitanje na forumupa@gmail.com pa cemo pokusati to zajedno da resimo.
Sačuvana
Nautilus
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Септембар 01, 2009, 11:07:27 »

Ja imam problem  Zelenko
(nadam se da mogu i na ovaj nacin da vam se obratim...?)
Relativno sam nov clan i zelela sam da procitam sve sta je do sada pisano na forumu.Imam problema sa nekim porukama koje uopste ne mogu da procitam.Pojavljuju mi se samo neki namrgodjeni smajlici! 'molim'  Molim?
I sto mi je najcudnije, samo od nekih osoba ne mogu da vidim sta je pisac hteo da kaze a vidim da drugi to bez problema citaju jer odgovaraju...Npr.ne vidim ni jednu poruku koju su napisali Wella, Fenix i Golub...
Mozda je to zbog pominjanog tumbanja, mozda sam ja prilicno neupucena ali bilo bi mi drago da resimo i moj problem Namigivanje
Sačuvana
gradinar
Global Moderator
iskusan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Септембар 02, 2009, 02:08:00 »

E, da, to je zbog "tumbanja" foruma.

Kad je forum prešao sa jednog provajdera na drugi, svi ćirilični postovi su se izgubili i pretvorili u kojekave gluposti.
Ja sam sva ćirilična zaglavlja ručno izmenio u latinicu, jer sam znao tekst, ali tekstove komentara koji su drugi pisali nemam i zato ih nisam mogao zameniti. Tako da nije nikakav problem u tvom računaru, a ovi koji su odgovarali na te komentare, odgovorili su pre tumbanja...
Ne znam da li ima neki stručnjak koji to može da povrati... Zato ih nismo ni izbrisali. Možda će neko umeti da to povrati... (?)
Sačuvana
Nautilus
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Септембар 11, 2009, 10:24:08 »

Ok, hvala u svakom slucaju Namigivanje
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!