U petak 20. novembra 2009. godine, u organizaciji Udruženja pejzažnih arhitekata Srbije, je održana prezentacija projekta MAPA – crne tačke javnih zelenih prostora.?
najavljeno je da se projekat bavi
problemom ekoloških crnih tačaka - lokacija na i u blizini javnih zelenih prostora Grada Beograda.
Prezentacija projekta je organizovana u Domu inženjera "Nikola Tesla", Kneza Miloša 9, u sali na IV spratu, sa početkom u 12 časova.
pa moja pitanja su ;
1.ko je autor ili ko su autori projekta .
2.sta su crne tacke u P.A. kako i ko istrazuje,dokumentuje,projektuje ..ukratko o cemu se naime radi ,
3.kako je protekla prezentacija 20 nov.2009g ?
4.da li neko sem autora i predsednice UPAS /koja inace ne reaguje na zvanicne pozive i mail postu - a u sluzbi je udruzenja svih pejz.arh Srbije a ne samo Beograda /, moze da da malo vise informacija o ovom po naslovu 'cudnom'
ali mozda i jako interesantnom projektu?5.da li mozemo kao clanovi UPAS da dobijemo nekada vise informacija i katalog ili brosuru..prilog koji je pratio i obelezio projekt,skup..analizu i td..td...
jedan od izvora i jedini koji sam ja pronasla je je ovo
http://www.naslovi.net/2009-09-06/vecernje-novosti/milioni-za-ekologiju/1311955pozdrav
ps. sta znace ekološkie crne tačake - lokacija / koja je to metafora i zasto ?