Evo sta je meni interesantno:
Trg ispred vise poslovne skole, relativno skoro je uradjen (pre par godina

), ima nesto. Dugo nisam prolazila njime, ali se secam da mi se dopao deo sa fontanom(ili skulpturom, vise nisam sigurna), nacin na koji je trg nivelisan (bar taj deo koji vodi do skulpture), ali mi je malo dosadan kruzni centralni deo, koji nekako uvek moram da zaobidjem pa mi je naporan. U svakom slucaju, pozitivno.
Lepo izgleda fontana u staklu u krunskoj ulici, svidja mi se kako je ispala kombinacija starog I novog, tradicionalnog I savremenog, super je! I nekako je diskretno postavljena (tesko je zapaziti je) al mozda je bas zato interesantna, svaki put zaboravim da je tu..
A sada, sta po meni ima potencijala da budu super poseceni prijatni prostori!
Npr. Terasa na terazijama, u pasazu robne kuce (moguce da I pripada robnoj kuci), koja gleda na balkansku ul! Taj prostor je super, samo zjapi prazan. Al verujem da od njega moze da se napravi nesto zanimljivo..
I ubedljivo najlepsi deo grada, kosancicev venac. Ali ono sto je po meni super I sto me svaki put odusevi je prilaz vencu od strane brankovog mosta, kada se stepenicama izbija na ulicu a citav prizor je kao uramljen kucama sa strana. Mislim da taj prilaz (stepenice npr) bas ima duha. Nesto bi moglo da se uradi na prilazu ovog prilaza

pa ce ga ljudi mozda vise koristiti I uzivati u njemu?