O Bozeeee!!! Pa ovo je gore nego na facebooku!

Glupost je definitivno neunistiva!!! (odnosi se na 70% tema na forumu)
Jos kad pogledam da neki ljudi koji ovde komentarisu imaju i neka ozbiljna zvanja.......... uzas, propade stuka i svi sa njom!
Svi sve znaju a zapravo ne znaju dovoljno i svi znaju ono sto su negde procitali ali u praksi SAMI nisu dokazali!
U nekim delovima na ovu temu cu se sloziti sa g-dinom Bobicem (ne znam smem li ga nazvati kolegom), ali iskreno, ovakve srednjoskolske rasprave, pomislih da je nemoguce videti na sajtu udruzenja. Nazalost, sajt nije posecen s posebnom namerom, vec samo zato sto su me glasine o "komunikaciji" na forumima dovele do njega.
Onima koji su nezadovoljni nagradama, tapsanjem po ramenu i jos necim, mogu samo da porucim da ako ste znali kakvo je udruzenje i kakav je salon -kako funkcionise, zasto ste uopste slali radove na isti.
Zalosno je sto na ovaj nacin samo mozete da komunicirate, a ipak se zovete akademskim gradjanima.
O nekim stvarima treba znati kako, kada i gde se moze raspravljati.
Nemam reci za ovakvo NEPOZNAVANJE struke, BRUKANJE iste (a i samih sebe) i AUTISTICNO(svidja mi se izraz koji upotrebi g-din Bobic) vodjenje iste kao i edukovanje o njoj.
Shvatam bes i agresivnost pojedinih clanova koji su se tako i oglasili, ali ne razumem zasto, ako vam nesto smeta, ne preduzmete nesto i promenite! Nemojte da mi kucate ispod kako TO NIJE TAKO LAKO!!! Molim Vas!
Prestanite da budete autisticni, "izadjite napolje" i pokazite se....... i prestanite da teoretisete o struci!
S postovanjem svima!
Bass kljucic
Pozdrav!