UPA
Фебруар 04, 2012, 07:25:27 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3]
  Štampaj  
Autor Tema: III Salon pejzažne arhitekture 2009  (Pročitano 4638 puta)
suzana
mlađi član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Септембар 16, 2009, 12:06:54 »

NE,NE NE mora,  zavrsili smo .. sve je receno o  III Salonu P.A - nagradama, ziriju... radu UPAS u protekloj godini i UOPA i odgovornosti pojedinaca.

Za sada imate dosta materijala da pripremite  novu sednicu  UPAS sa raportom z a -o III Salonu i odgovorite na propuste III Salona UPAS u 2009g i naravno  podstaknete nove izazove- propozicije za IV...V..VI i td. Salon UPAS .

hvala , dovidjenja

Suzana
« Poslednja izmena: Септембар 16, 2009, 03:23:12 suzana » Sačuvana
mish
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Септембар 18, 2009, 04:11:05 »

Poštovani  gopodine Bobiću,
Za početak bih mogla da se predstavim Vama i onima koji čitaju forum, čisto da ne dodje do neke zabune, Nada Jadžić  devojačko prezime mi je Mišković, zato mi je alijas Mish. Apsolvent sam od prošle godine i to što sam Vas i ostale čitaoce foruma nazvala starijim kolegama je iz čistog poštovanja prema vašem znanju i iskustvu, zato se izvinjavam ako sam ikoga time uvredila ili je to zvučalo nepristojno, nije mi bila namera.

Isto važi i za zahvalnicu asistentima za Makenzijevu, preuzimam odgovornost jer sam je ja pisala i tom prilikom navela imena onih koji su sa nama bili stalno tih nekoliko meseci koliko su pripreme i realizacija radionice trajale i koji su nam pomogli i fizički i mentalno (od pomaganja u pisanju dopisa raznim institucijama, preko ustupanja kancelarija studentima da svoje instalacije tamo prave do nošenja panoa i ostalih stvari). Verovatno je tome doprinelo i to što nisam prisustvovala Vašem predavanju, tako da se još jednom duboko izvinjavam na ovoj omašci. Što se tiče pozivnice, samo smo profesore na taj način pozivale, jer smo imali veoma ograničen budžet u tom trenutku. To se može zaključiti i na osnovu izgleda pozivnica koje su bile namenjene  profesorim, a koje su bile veoma skromne. Svi asistenti su pozvani usmeno.

Žao mi je ako smo Vama ili bilo kome poslale negativnu poruku i time stvorile prepreku za dalju saradnju jer nam to nije bila namera. Naprotiv, radionicu smo i organizovale iz razloga da uspostavimo saradnju sa onima koji se našom strukom bave na profesionalnom ili studentskom nivou, kao i sa strukama sa kojima direktno ili indirektno povezani.
Nadam se da ćete imati razumevanja za naše propuste jer smo ovo, ipak, prvi put radile i sigurne smo da grešaka ima, ali smo zato voljne da kritike saslušamo i unapredimo dalji rad jer smo, nadam se, na početku i da je ovo bio samo prvi stepenik ka cilju.

Isto se odnosi i na projekat „Urbani džepovi“. To je tek početak, nacrt ideje u čije ostvarenje želimo da uključimo, prvenstveno lokalnu zajednicu i lokalne vlasti a onda kroz to da promovišemo struku. Žao mi je što ste izvukli zaključak da nam je struka bila na prvom mestu.  Ceo projekat je radjen na osnovu literature do koje smo mogli da dodjemo u tom trenutku, što je bilo pre nešto više od godinu dana, a ne na osnovu podataka sa interneta. Ali kao što sam i rekla ovo je tek početak i projekat tek treba da se razvija i napreduje i da uključi i nove ljude, a mi smo spremne da učimo i da projekat usavršimo tako da naši budući mentori budu ponosni na naš rad.

Na kraju hvala na kritikama, sugestijama i pohvali mog mladalačkog entuzijazma, posebno zbog toga sto sam daleko od mladalačkog, broj mog indeksa počinje sa 92 a fakultet sam upisala sa dve godine zakašnjenja tako da sam starija, verovatno, i od Vas. Ipak i dalje imam želju da učim i da napredujem i da jednog dana radim posao koji volim i za koji sam se školovala i da, naravno, za to budem adekvatno plaćena.  Nadam se da će se Vaše želje da jednog dana budemo kolege uskoro ostvariti.

S poštovanjem,
Nada Jadžić
Sačuvana
mish
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Септембар 18, 2009, 04:41:44 »

Eto, kad čovek dodje u ove godine pravi razne greške i postane zaboravan, još jednom gospodine Bobiću izvinite na greškama i hvala Vam na pomoći i predavanju studentima.

S poštovanjem

Nada
Sačuvana
Bass kljucic
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Октобар 05, 2009, 09:57:53 »

O Bozeeee!!! Pa ovo je gore nego na facebooku!  Šokiran  Glupost je definitivno neunistiva!!! (odnosi se na 70% tema na forumu)
Jos kad pogledam da neki ljudi koji ovde komentarisu imaju i neka ozbiljna zvanja.......... uzas, propade stuka i svi sa njom!
Svi sve znaju a zapravo ne znaju dovoljno i svi znaju ono sto su negde procitali ali u praksi SAMI nisu dokazali!
U nekim delovima na ovu temu cu se sloziti sa g-dinom Bobicem (ne znam smem li ga nazvati kolegom), ali iskreno, ovakve srednjoskolske rasprave, pomislih da je nemoguce videti na sajtu udruzenja. Nazalost, sajt nije posecen s posebnom namerom, vec samo zato sto su me glasine o "komunikaciji" na forumima dovele do njega.
Onima koji su nezadovoljni nagradama, tapsanjem po ramenu i jos necim, mogu samo da porucim da ako ste znali kakvo je udruzenje i kakav je salon -kako funkcionise, zasto ste uopste slali radove na isti.

Zalosno je sto na ovaj nacin samo mozete da komunicirate, a ipak se zovete akademskim gradjanima.
O nekim stvarima treba znati kako, kada i gde se moze raspravljati.
Nemam reci za ovakvo NEPOZNAVANJE struke, BRUKANJE iste (a i samih sebe) i AUTISTICNO(svidja mi se izraz koji upotrebi  g-din Bobic) vodjenje iste kao i edukovanje o njoj.

Shvatam bes i agresivnost pojedinih clanova koji su se tako i oglasili, ali ne razumem zasto, ako vam nesto smeta, ne preduzmete nesto i promenite! Nemojte da mi kucate ispod kako TO NIJE TAKO LAKO!!! Molim Vas!

Prestanite da budete autisticni, "izadjite napolje" i pokazite se....... i prestanite da teoretisete o struci!

S postovanjem svima!
Bass kljucic
Pozdrav! Smeško
Sačuvana
sunflower
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Октобар 07, 2009, 04:16:00 »

....................... ali iskreno, ovakve srednjoskolske rasprave, pomislih da je nemoguce videti na sajtu udruzenja............................

Hej,nemoj tako,ima ovde i podmlatka udruzenja! Namigivanje
MI smo mladi i gluMpavi pa nam se moze oprostiti na buntovnosti,cak i iz neznanja! Namigivanje

Elem,posetioci i korisnici foruma su samo u trendu 21veka i modernih tehnologija komunikacije Namigivanje
Sačuvana
Bass kljucic
novajlija
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Октобар 07, 2009, 06:58:00 »

Sunflower, sve je ok dok se omladina raspravlja na taj nacin............ ponovicu OMLADINA.......

Oni drugi, pa jos sa titulama........ UZAS!!!!

Pozdrav!
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!