Evo trenutno najboljeg softwera za pejzaznu arhitekturu.
Dolazi kao prosirenje za Autocad i sadrzi funkcije: sadnje- poseduje veliku bazu biljaka kojima se automatski dodaju simboli i pravi specifikacija sadnog materijala sa sve velicinom sadnice, izrada konceptualnog plana sa linijama, strelicama, bojama..., 3D prikaz u SketchUp-u i planiranje zalivnog sistema.
Sve je to odlicno uklopljeno sa predhodno instaliranim Autocad-om i sto je bitno manje se vremena trosi na sam "pesacki deo" projektovanja, obezbedjuje ustedu na vremenu.
Land f/x uspeno saradjuje sa vecinom fakulteta za pejzaznu arhitekturu, kao sto je onaj u Zagrebu i na moje pitanje da li su raspolozeni da ostvare saradnju i sa Sumarskim fakultetom u Beogradu dobio sam sledeci mail (dalje u tekstu). Aludiram na profesore koji ce se prepoznati u daljem tekstu da razmisle o uvodjenju ovog programa kao prosirenje predavanja za Autocad, posto verujem da ce im biti omogucen besplatan softwer za predavanja, a ujedno postoje i studentske verzije istog, koje ce tek tada biti dostupne studentima pejzazne arhitekture.
Sve najlepse, pozdrav.
I would love to add your software to our list of schools. However, I
do need some information from you to process this through.
1) Number of students in the program (mainly landscape architecture)
2) contact info of professors who teach either AutoCAD or other
landscape architecture computer design software (their email, phone
number and name please)
3) contact info for the dept head
4) contact info for the IT staff and who will be installing the
software into the school's studio lab.
5) Address, phone number of school, and the valid email address (ex:
jyoung@university.edu)
6) Lastly, when the school year starts and stops, as well as breaks
for semester/quarter system
Hope this isn't too much of an inconvenience for you. Thanks so much
for your consideration!