PUPA – Podmladak Udruženja pejzažnih arhitekata Srbije

PUPA (Podmladak Udruzenja Pejzaznih arhitekata Srbije) je studentsko udruženje formirano februara 2008. godine, a zazivelo je godinu dana kasnije, radi aktivnijeg delovanja studenata pejzažne arhitekture, razmene znanja i iskustava, lakše međusobne saradnje i saradnje sa stranim studentima, kao i zbog promocije same struke.

Njenu organizaciju trenutno cine Upravni odbor od desetak članova i tri grupe koje su zadužene za obavljanje delatnosti u tri različite oblasti:

1.ORGANIZACIJA – obaveštavanje članova o aktuelnim dogadjajima, pronalaženje raspoloživog prostora za različite aktivnosti, kontaktiranje državnih institucija radi lakše prezentacije realizacije studentskih projekata i sl.

2. CREATIVE – osmišljavanje i realizacija različitih akcija koje se odnose na promociju i unapređenje struke, ažuriranje informacija na internet prezentaciji PUPA-e.

3. MARKETING – kontakt sa medijima, reklame, traženje sponzora.

Ovaj način organizacije i delovanja je privremen, dok se udruženje ne bude potpuno formiralo. U tom smislu, sve sugestije i predlozi su dobrodošli. Svi studenti pejzažne arhitekture, koji su zainteresovani da pristupe ovoj maloj, ali ambicioznoj grupi, treba da popune pristupnicu i da je pošalju na pupa@upa.org.rs.