Savet zelene gradnje Srbije

Poštovani,

Savet zelene gradnje Srbije sa ponosom Vam predstavlja:

KURSEVE LEED KONTINUIRANE EDUKACIJE:

• LEED 201: CORE CONCEPTS & STRATEGIES

• LEED 251: UNDERSTANDING THE BUILDING DESIGN + CONSTRUCTION LEED RATING SYSTEMS

Kursevi iz dela kontinuirane LEED edukacije po originalnom autorizovanom programu i materijalima Saveta zelene gradnje SAD (USGBC).

Kurs LEED 201: Core Concepts & Strategies biće odrzan 28. novembra sa početkom u 9 časova – vreme trajanja kursa 8 sati. Mesto održavanja kursa biće blagovremeno saopšteno.

Kurs LEED 251: Understanding the Building Design + Construction LEED Rating Systems biće održan 29. novembra sa početkom u 9 časova – vreme trajanja kursa 8 sati. Mesto održavanja kursa biće blagovremeno saopšteno.

Kurseve vodi Marija Golubović koja je od strane Američkog saveta zelene gradnje (USGBC) izabrana za jednog od 109 licenciranih predavača iz 10 zemalja sveta kao LEED Faculty (svega 15 stručnjaka je izvan SAD).

U prilogu maila Vam dostavljamo zvaničnu prijavu za predavanje koju je neophodno popuniti i poslati je na e-mail adresu Saveta edukacija@serbiagbc.org

Više detalja o predstojećem kursu mozete videti na linku ovde http://www.serbiagbc.org/rs/edukacija/25/Kontinualna-LEED-edukacija-Saveta-zelene-gradnje Srbije-Novembar-2013/

OBUKA ZA BREEAM PROCENITELJE U SRBIJI

Paralelno sa edukacijom naših polaznika u vezi sa LEED standardom za zelene zgrade Savet Vas obaveštava da će u intervalu od 18 – 20. februara 2014. godine organizovati obuku za BREEAM internacionalni standard za zelene zgrade. Obuka će biti odrzana u prostorijama Saveta.

Svi zainteresovani za trodnevnu BREEAM obuku mogu se obratiti Savetu zelene gradnje Srbije i steći pravo na popust.

Višće informacija o BREEAM obuci možzete očekivati uskoro na našoj internet stranici.

Srdačan pozdrav.

Savet zelene gradnje Srbije

SerbiaGBC

Vojvode Stepe 318

Tel: 011/246-55-87

Fax: 011/398-24-77

www.serbiagbc.org

Prijavu možete preuzeti doc ovde