Dubrovački Dani Orisa

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da će se od 25. do 27. travnja ove godine u Dubrovniku, u hotelu Valamar Lacroma, održati drugi dubrovački Dani Orisa.

Dani Orisa u Dubrovniku idealna su prilika za predah i opuštanje u povijesnim, kulturnim i prirodnim ljepotama Dubrovnika te uživanje u predavanjima istaknutih predavača iz Hrvatske i inozemstva.

Za sudionike simpozija bit će organizirano stručno vodstvo kroz hotel President.

U suradnji s hotelom Valamar Lacroma nudimo vam aranžmane koji uključuju boravak u hotelu, kotizaciju za simpozij te svečanu večeru. Za više informacija i rezervaciju smještaju u hotelu posjetite naš web portal (www.oris.hr).

Ove godine imamo čast ugostiti Petera Stutchburyja, jednog od predstavnika nove generacije australskih arhitekata koji je predavao na brojnim fakultetima širom svijeta, a čiji su projekti međunarodno priznati, Odile Decq, svestranu arhitekticu, umjetnicu i profesoricu koja je osvojila više svjetski priznatih nagrada, poput Zlatnog lava na Venecijanskom bijenalu te Iñaquija Carnicera,poznatog španjolskog arhitekta koji je neposredno nakon studija sudjelovao na Venecijanskom bijenalu,suosnivača arhitektonske platforme Symmetries koji trenutačno predaje na Sveučilištu Cornell u SAD-

u, Sanju Galić-Grozdanić i Igora Grozdanića, višestruko nagrađivane arhitekte iz arhitektonskog ureda Studio non stop iz Sarajeva, Borisa Ljubičića, poznatog hrvatskog dizajnera, autora vizualnog identiteta Republike Hrvatske pod nazivom New Look Croatia koji je međunarodno izdvojiv i originalan, Ester Miletić i Roberta Dragognu, projektante hotela President čiji će se obilasci organizirati u sklopu simpozija.

U sklopu Dana Orisa otvorit će se i izložba crteža Ive Vitića Pejsaži u suradnji s Umjetničkom galerijom.

Dođite, sudjelujte u našem programu i družite se s dragim ljudima u jedinstvenom Dubrovniku!

Oris tim

www.oris.hr

Dani Orisa Dubrovnik 2

http://www.oris.hr/hr/dani-orisa/aktualni-dani/dani-orisa-dubrovnik-2,98.html

http://www.oris.hr/hr/dani-orisa/aktualni-dani/peter-stutchbury-,113.html

http://www.oris.hr/hr/dani-orisa/video-predavanja/odile-decq,93.html

http://www.oris.hr/hr/casopis/clanak/[19]osnazivanje-horizonta,336.html

http://www.oris.hr/hr/dani-orisa/aktualni-dani/studio-92—ester-miletic-i-robert-dragogna,116.html

http://www.oris.hr/hr/dani-orisa/aktualni-dani/boris-ljubicic-,115.html

http://www.oris.hr/hr/dani-orisa/aktualni-dani/sanja-galic-grozdanic-i-igor-grozdanic-,114.html

altaltalt