АНКЕТА: ДА ЛИ СМО СПРЕМНИ ДА КРЕНЕМО ОД СВОГ ПРАГА?

Поштовани суграђани,

У изради Пројекта “Зелена инфраструктура у компакт граду – еколошки индекс као инструмент отпорности на климатске промене” Ваша помоћ нам је од посебне вредности. Ваше деловање на локалном нивоу значајно може да утиче на адаптацију града на последице климатских промена, због чега један од циљева овог Пројекта јесте повећање знања и информисаности грађана Београда о зеленој инфраструктури и еколошком индексу. 

Сходно томе, Удружење пејзажних архитеката Србије (УПАС) спроводи истраживање са циљем да сазна колико су грађани свесни проблема који су настали као последица климатских промена, као и да ли знају за могућност да се озелењавањем парцела може утицати на смањење проблема. Верујемо да је ово један од путева ка активнијем укључивању грађана. 

Тим поводом Вас позивамо да издвојите неколико минута вашег времена и одговорите на анкету под називом: Да ли смо спремни да кренемо од свог прага? 

Анкета је намењена становницима Београда. На анкетна питања треба да одговорите у односу на место становања и његово непосредно окружење.

Линк: АНКЕТА

Срдачно,

УПАС

 

Пројекат “Зелена инфраструктура у компакт граду – еколошки индекс као инструмент отпорности на климатске промене” се спроводи у оквиру пројекта Београдске отворене школе „Зелени инкубатор“, уз финансијску подршку Европске уније и Фондације Фридрих Еберт. Садржај ове странице нужно не одражава ставове донатора ни Београдске отворене школе, и за њега је искључиво одговорно Удружење пејзажних архитеката Србије (УПАС).